неделя, 6 март 2011 г.

На две годинки и една мечта...


 Преди две години на 6 март започнах на шега този блог. Мислех, че няма да се справя с кодове, снимки и всичките други чудесии, всичко беше като в мъгла.
 Първата ми тема беше за Pixel art, по него се запалих от kreksofin. Всъщност той е главният виновник да го има този блог. Важното е пиксели да има  и с незаменимата подкрепа от matra и Klara...

 После се гмурнах в дебрите на Illustrator – като си гледам първите опити се чудя аз ли съм или не. В преследване на мечтата ми да пресъздам мотивите от чипровския килим в един момент, започнаха и темите за него. Исках да сътворя място където хората да могат да погледнат с други очи на тази традиция и на старите вещи в дома.  През тези две години се запалих и по фотографията, не съм специалист,  но любимите ми снимки са макро... Тези дребни неща около нас, които понякога трудно виждаме, забързани в сивите дни.Чакам да настъпи пролет за да мога да допълня нови снимки в една бъдеща тема „ В сърцевината на цветята”.
 За тези години се запознах с прекрасни хора, които в трудни моменти ме подкрепяха, без да искат нищо в замяна. Благодаря Ви от сърце, вие си знаете кои сте. Тези, които ме карате да се усмихна, да ви чета с удоволствие и да споделям вашият свят.

Накрая, като за рожден ден, трябва да има и торта е минни- торта:)


„Аз, съм си аз!”  празнува своя втори рожден ден...

Когато писах темата за рождения ден на блога  не предполагах , че Gloxy-Floxy ще номинира блога ми в "Блог на деня". Благодаря за чудесния подарък.Благодаря и на екипа на Блог на деня, както и на всички почитатели. Страхотен подарък.
 15 коментара ( +add yours? )

Владимир Кабрански каза...

Честита годишнина и още дълги години да ни радваш с красивите мотиви!

Creative каза...

Честит блогов рожден ден, Цвети! Пожелавам ти да си жива и здрава и да продължаваш да запълваш това чудно местенце с твоя красив свят и по този начин да можем да се докоснем до него!
Много вдъхновение и желание за споделяне на красотата, въпреки всички и всичко!
И поздравления за съвсем заслужената блогова награда!

Gloxy-Floxy каза...

:D Ама съм уцелила момента, а?!

Честит рожден ден! Творческо вдъхновение на теб и дълголетие на блога! :)

Румяна Попова каза...

Честит рожден ден! Успех на блога:0

Славян Стоянов каза...

Честито г..е :) Радвам се че не се предаваш и продължаваш да се развиваш. Ти си една от най скъпите ми дружки с който се познавам близо 5 години, без дори да сме се виждали. А дано някой ден това се случи и да направим една маса както си требе :)

Анонимен каза...

Честит Блого-празник!

Yanita Pavlova каза...

Честит Рожден Ден на блога - много посетители и още повече интересни теми и БРАВО! на теб - много приятни мигове, още повече приятели и безброй усмивки!

Zvetanka Shahanska каза...

Цветелинка, Честито!Поздрави и успехи!

tcvetelinka каза...

Благодаря Ви за хубавите пожелания, без вас това местнце нямаше да изглежда така.:)

diandra каза...

Честит блогоден,tcvetelinka! Още много години и успех!

أمل каза...

Честит блого-ден :))

Valkocompany каза...

И от мен успех на блога :)
И покрай Illustrator-а можеш да пробваш и Corel Draw която също е отлична програма.

tcvetelinka каза...

Благодаря Valkocompany,пръво на Corel започнах преди години...

Тимур и неговите командоси каза...

Честито и от мен на патерица. Хубаво е на рождения си ден да получиш и признание за блога. Аз самият май също го имам веднъж, но не се сетих да си запазя медалчето..:))) А е добре за самочувствието.
Тимур и неговите командоси

tcvetelinka каза...

Тимур ...мисля, че наградата ти се пази, има го в архивите на "Блог на деня", може да е символичен, но е нещо хубаво. Случайните неща в живота, когато ти се случат и са хубави ги пазиш. Твоят блог е един от най-интересните, които с интерес чета, иска ми се хората да четат повече, но ...за тяхна сметка е...Благодаря ти!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...