сряда, 13 април 2011 г.

Великденска изложба


  На 12 април в Културен център-Люлин  в гр.София бе открита „Великденска изложба-базар”  Гостите на откриването разгледаха с интерес авторските творби на участниците. 
  Тази година взеха участие и автори на тъкани пана на вертикален стан от гр.Чипровци, също така бяха представени и рисувани великденски яйца с традиционни български мотиви.

  Лорета Велкова представи тъкани сувенири-пана с чипровски мотиви от килимите, които са прекрасен подарък  за наближаващите празници. Цветни и пъстри, грейнали като слънце и заредени с много любов, изработените от Лорета малки пана ще внесат в домовете ви радост в празничните дни.


  Вера Димитрова се представи с богати на контрастни цветове абстрактни ръчно тъкани пана и икона. Те озариха изложбената зала и дадоха повод за много въпроси от страна на гостите към авторката им.

С рисуваните великденски яйца се представих аз.  В изложбата се включиха „Опак” с керамика и много други автори на икони, изработени от дърво пластики, рисувана коприна, картини с масло.

  Изложбата ще остане открита до края на месец април, посетете я, заслужава си да бъде видяна цялата тази красота събрана на едно място.1 коментара ( +add yours? )

Анонимен каза...

БРАВО! ГОРДА СЪМ, ЧЕ ВИ ПОЗНАВАМ!
КАЛИНКА

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...